Cursuri de dans pentru nunta

Dansul mirilor deschide petrecerea de nunta si este unul dintre cele mai frumoase si emotionante momente ale serii, asadar trebuie pregatit cu mare atentie.
Prin lectiile particulare de dans pentru nunta pe care profesorul de dans Laurentiu Ispir la conduce, veti reusi in mod cert sa realizati o coregrafie impresionanta, pentru a deschide seara intr-un mod elegant si plin de viata.

Cursurile sunt particulare, se lucreaza strict cu perechea de miri, sedinta dureaza intre 1 ora – 1 ora si 30 minute.

Pentru Valsul Mirilor ( Vals Vienez ) coregrafia va avea elemente specifice din Valsul vienez de dans sportiv si de balet,dar si elemente de Menuet. Coregrafiile sunt facute personalizat, in functie de deprinderile, dorintele dvs., acestea pot fi coregrafii complexe sau simple, tocmai ca rezultatul final sa fie unul estetic si corect. Melodia poate fi aleasa de voi sau putem alege impreuna melodii care sa va reprezinte.

Pentru orice fel de coregrafie (orice dans in afara de Valsul classic), sau idee trasnita ,poti fi sigur ca o vom realiza.
Coregrafiile cuprind elemente din toate stilurile de dans in functie de melodia aleasa sau idee, si in cazul acesta coregrafiile sunt montate in functie de deprinderile cursantilor, acestea pot fi simple sau complexe cu o dificultate mare sau mai scazuta.
Melodia o puteti alege dvs. sau putem alege o alta melodie la sugestiile coregrafului, care sa va reprezinte.

Coregraf Laurentiu Ispir – experienta in domeniu de 15 ani, fost coregraf si dansator in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”.

Preturi:

Valsul Mirilor Clasic  – 120lei / sedinta (1h)

Sedintele sunt particulare si pentru acest tip de coregrafie garantam rezultate in 3 maxim 4 sedinte.

Pentru alte coregrafii – 150lei / sedinta (1h)

Sedintele sunt particulare si sunt necesare 5 sau 6 sedinte in functie de complexitate si cerinte.

 

Pentru mai multe sedinte se ofera un pachet cu discount – Relatii la tel: 0730 478 965